Crystal Reports 3 training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Deze cursus is het vervolg op de eerste 2 delen van Crystal Reports – Rapport Ontwerp. De cursus behandelt onder andere zaken als running totals, arrays, drilldown- en multipass rapporten. De opzet van deze cursus Crystal Reports is gericht op het maken en aanpassen van rapporten die toepasbaar zijn op diverse databases. Aan het einde van de training heeft elke cursist(e) een compleet, fraai ogend rapport opgezet waarin alle opgedane kennis is opgenomen.

Deze praktijktraining is uiterste leerzaam als u nog niet veel kennis heeft in het gebruik van het Crystal Reports programma. Door middel van praktijk en theorie af te wisselen leert u sneller.

{tab Cursusinhoud} De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus Crystal Reports aan bod:

  • Drilldown rapport opzetten;
  • Gebruik van arrays;
  • Gebruik van custom-functies
  • Definiëren van subreporten
  • Crystal Reports Mapping
  • Effectief gebruik van de repository

{tab Doelgroep}

Deze cursus is geschikt voor cursisten die meer willen leren over Crystal Reports. Dit is een vervolg cursus op de Crystal Report 1 en 2 training.

{/tabs}

Zoekt u een Crystal Reports 3 groepstraining ? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze Crystal Reports cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "