Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Communicatie training in Waalwijk? Digitaal, In-Company of Klassikaal!

Een communicatie training in Waalwijk volgen of organiseren? Volg of organiseer hem klassikaal, in-company of virtueel!

Ken je dat? Een presentatie geven en alvorens zo zenuwachtig worden dat je er weken tegen aan kijkt, eindeloos de tekst uit je hoofd aan het leren bent, zwetend wakker wordt en overweegt om ontslag te nemen? Heb je irritaties bij collega’s of heb je een feedback gesprek waar je ontzettend tegenop ziet?

Met de communicatie training van Westhaghe in Waalwijk word je geholpen met problemen die op de dagelijks op de werkvloer voorkomen.

Goede communicatie bevordert een goede werksfeer. Slechte communicatie juist niet.

Sterker nog: gebrek aan goede communicatie is een van de belangrijkste oorzaken van conflicten op de werkvloer. Conflicten genereren vaak zowel stress als en spanning bij werknemers, dat ze overstuur raken en thuis blijven piekeren over het werk.

In de praktijk is er een sterk verband tussen slechte communicatie en stress of burn-outs bij werknemers.

Aan de andere kant kan goede communicatie juist weer meer werkplezier, meer zelfontplooiing en een betere samenwerking creëren.

Programma Communicatie training in Waalwijk

Voor de communicatie training in Waalwijk krijgt u eerst een intake en worden op basis hiervan uw persoonlijke doelstellingen. Deze doelstellingen zijn verdeeld over de onderstaande onderwerpen

 • Communicatiestijlen en –technieken
 • Kort en bondig boodschappen overbrengen
 • Overtuigingskracht
 • Omgaan met klachten, emoties en weerstanden
 • Heldere feedback geven en ontvangen
 • Praktijkgerichte oefeningen en rollenspellen
 • Persoonlijke kwaliteiten
 • Verminderen spreekangst

Tijdens de Communicatie training in Waalwijk word vooral geoefend met uw persoonlijke situaties en worden theorie en praktijk voortdurend afgewisseld. Daarnaast hebben we een reeks rollenspellen zodat u zich goed kunt inleven in de alledaagse situaties en op individueel niveau groeit.

Klassikale of in-company training in Waalwijk

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband in Waalwijk. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Effectief communiceren training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren. De communicatie training kan op verschillende manieren worden gegeven.

Wij kunnen bij jou op locatie komen om de training  in uw eigen omgeving te geven of u komt bij een van onze locaties in  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Tenslotte word de online training in een virtuele leeromgeving op uw wensen afgestemd om u van een goede leerervaring te geven

Digitale/virtuele communicatie training in Waalwijk

Onze klassikale trainingen zijn ook online (virtueel) te volgen. Cursisten sluiten vanuit huis aan bij een standaard of op maat gemaakte groepstraining. De trainer begeleidt de cursisten gedurende de dag door het programma, laat de mensen oefenen en zorgt dat er voldoende ruimte is voor vragen. Ook kan een combinatie worden gemaakt van een fysieke training met deelnemers op locatie en mensen die virtueel aansluiten, onze zogeheten ‘Hybride´ trainingen. Virtuele/Hybride trainingen zijn te vinden in ons open rooster maar kunnen ook specifiek voor een bepaalde klant worden georganiseerd.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze trainingen?

Wil je meer informatie over onze Communicatie cursus in Waalwijk? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier rechts in om vandaag nog een vrijblijvend informatiepakket in je mailbox te ontvangen.

Locatie

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Na je aanvraag sturen we je vrijblijvend de mogelijkheden inclusief bijbehorend investeringsoverzicht toe!

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie. Wij zijn zo ingericht dat je behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgt je in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. Deze korte communicatielijnen zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Op specifieke trainingsonderwerpen kan een productspecialist ondersteunen en adviseren. Voor iedere trainingsbehoefte kent Westhaghe een passende oplossing.

Heb je een grote groep mensen die getraind moeten worden, dan kunnen wij de planning hiervan automatiseren. Heb je wel ruimte maar geen geschikte apparatuur? Wij leveren een mobiel leslokaal zodat je elke ICT training in-company plaats kan laten vinden. Open inschrijving of liever een training op locatie? Wij beschikken over 10 trainingslocaties in Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Westhaghe Training & Advies

Over ons

 • Scherpe offertes; eenduidige prijzen
 • Korte lijnen; 1 vast aanspreekpunt voor klanten en partners
 • Direct antwoord; altijd binnen een dag, vaak binnen het uur
 • Flexibel in beschikbaarheid
 • Breed netwerk aan betrouwbare, kundige en loyale trainers en consultants
 • Eerlijk advies (altijd, ook in ons nadeel!)

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

We verzorgen trainingen door heel Nederland

We hebben altijd een locatie bij jou in de buurt. Zo verzorgen we trainingen bij jou op locatie, maar ook in: Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Zoetermeer.

Trainingslocatie_Westhaghe_Nieuw