Citrix Virtualization

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

De Citrix Virtualisation certificeringen zijn gericht op het design, deployment & management van XenDesktop 7 oplossingen.

Citrix Virtualization certificeringstrajecten:


CCA-V Citrix Certified Associate Virtualization

Een Citrix Certified Associate for Virtualization (CCA-V) is in staat om XenDesktop 7 oplossingen te beheren, te onderhouden, te monitoren en problemen op te lossen.

CCA-V certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions (1Y0-201)

Pijl naar beneden blauw


CCP-V Citrix Certified Professional – Virtualization

Een Citrix Certified Professional for Virtualization is in staat om de XenDesktop 7 oplossingen van Citrix te installeren, configureren en uit te rollen. Voorafgaand aan de Professional certificering dient u zich eerst te certificeren als Citrix Certified Associate for Virtualization (CCA-V).

CCP-V certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Deploying Citrix XenDesktop 7 Solutions (1Y0-301)

of

Pijl naar beneden blauw 


CCE-V Citrix Certified Expert – Virtualization

Een Citrix Certified Expert bezit de vaardigheden die ervaren IT solution designers, zoals architecten, ingenieurs en consultants nodig hebben om uitgebreide XenDesktop oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen en begeleiden. Voorafgaand aan de Expert certificering dient u zich eerst te certificeren als Citrix Certified Associatel for Virtualization
(CCA-V) en Citrix Certified Professional for Apps and Desktop (CCP-V).

CCE-AD certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Designing Citrix XenDesktop 7 Solutions (1Y0-401)

Bent u CCA, CCAA, CCEE, CIA for Virtualization?

Wanneer u CCA of CCAA gecertificeerd bent, dan kunt u uw huidige certificering updaten naar de Virtuliazation (CCA-V) certificering. Hiervoor dient u het Associate-level examen 1Y0-200 te behalen.
Wanneer u CCEE for Virtualization gecertificeerd bent, dan kunt u uw huidige certificering updaten naar de Citrix Certified Professional (CCP-V) certificering. Hiervoor dient u het professional-level examen 1Y0-301 te behalen.
Wanneer u CCIA for Virtualization gecertificeerd bent, dan kunt u uw huidige certificering updaten naar de Citrix Certified Expert (CCE-V) certificering. Hiervoor dient u het expert-level examen 1Y0-401 te behalen.

Geldigheid en geldigheidsduur van uw certificering

De Virtualization certificeringen zijn drie jaar lang geldig vanaf de dag waarop u uw certificering heeft behaald. Gedurende deze periode zullen er nieuwe examens uitgebracht worden. Voor het behouden van uw certificering dient u voor de vervaldatum het laatste nieuwe examen van uw certificeringsniveau te behalen.
De geldigheid van uw huidige certificeringen wordt niet beïnvloed door de release van de nieuwe Virtualization certificeringen. De CCA, CCAA, CCEE en CCIA for Virtualization certificeringen blijven drie jaar geldig vanaf de certificeringsdatum.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "