Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

“Camera aan, geluid ook en starten maar…” Of niet?

Het deelnemen aan een Microsoft Teams vergadering dat lukt je vast wel. Gewoon even zorgen dat er geen rommel op de achtergrond te zien is, eventueel het geluid nog checken en op het meegeleverde linkje klikken. De online meeting kan beginnen. Maar hoe is het vervolgens met jouw persoonlijke vaardigheden gesteld?

Leiderschap

Stel je bent de organisator van een wat grotere online meeting, weet je dan hoe je break-out rooms kunt inrichten zodat verschillende werkgroepen met een bepaalde opdracht aan de slag kunnen gaan? Online kun je datgene doen wat je altijd al deed, namelijk plenair beginnen en vervolgens de deelnemers opdelen in kleinere kennisgroepen. Gelukt?

Internationale deelnemers

Binnen Microsoft Teams hoef je niet letterlijk dezelfde taal te spreken. Als het goed is zet je de ondertiteling aan tijdens jouw meeting, zodat iedereen elkaar begrijpt. Dat voorkomt mogelijke misverstanden. Deelnemers van buiten uitnodigen met de juiste privacy settings is voor jou het bekende ‘appeltje eitje’. Of…

Samenwerken

Vanaf je thuiswerkplek kun je toch als één team samenwerken en co-creaties maken. Dat komt omdat je als team in één versie samenwerkt aan bijvoorbeeld Word, Excel of PowerPoint documenten. Of is het zo dat je na de online meeting elkaar toch weer gaat e-mailen en er allerlei verschillende versies, dus onduidelijkheden ontstaan? Het online samenwerken wordt geoptimaliseerd doordat OneNote gebruikt wordt om tijdens de meeting te notuleren. Zo hoef je nooit na afloop een notulen op te maken en te versturen, het is namelijk live gemaakt en iedereen kan er direct bij! Wil je chat als effectief communicatiemiddel inzetten tijdens je online vergadering dan gebruik je de chat pop-out functie, zodat iedereen die dat wil gaat reageren.

Communicatieplatformen bouwen

Microsoft Teams gebruik je niet alleen als vervanging van de vergaderzaal. Er zijn veel meer functionaliteiten dan het bijwonen van een online meeting. YouTube video’s en internetsites kunnen aan een Microsoft Teams groep worden toegevoegd, waardoor je feitelijk met z’n allen een communicatieplatform aan het bouwen bent en alles wat nodig is om een project succesvol af te sluiten kunt bundelen.

In 2 uur ben je gevorderd!

Als je al goed thuis bent in Microsoft Teams maar er alles uit wilt halen wat erin zit, dan adviseren wij je om voor slechts €  189,– (excl. BTW) de Microsoft Teams Gevorderde training te volgen. Zowel op 9 als op 15 maart a.s. kun je deelnemen.

Jouw inschrijving start hier.

NB: Je kunt aan de linkerzijde er ook voor kiezen om eerst de basistraining te volgen en je op een later moment te specialiseren. De inhoud is waardevol voor ieders carrière zeker nu verwacht wordt dat het thuiswerken, ook na corona, vaker zal blijven plaatsvinden.

Training van Westhaghe

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!