Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Om een verandering of een project succesvol uit te voeren is het voorwaardelijk dat er over een juiste en complete set van Requirements wordt beschikt. Diverse onderzoeken (waaronder het Chaos Report van de Standish Group) wijzen uit dat het succes valt of staat met het op de juiste wijze omgaan met Requirements en betrokkenheid van de belanghebbenden (stakeholders).

Om de kans op succes te vergroten ligt hier een belangrijke taak voor de Requirements Engineer (o.a. Informatie/Business analist, Requirements managers) en andere betrokkenen die belang hebben bij Requirements (o.a. Functioneel Applicatie Beheer, testers). Westhaghe Training & Advies biedt hiervoor een aantal trainingen aan, en volgt het internationale certificerings programma van het IREB; het Certified Professional for Requirements Engineering.

Westhaghe Training & Advies verzorgt de training IREB Foundation. Bekijk hier de volledige cursusinhoud van ons IREB training.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren.