Een vraag stellen in Outlook (2007, 2010 & 2013)

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Via een functie in Microsoft Office Outlook is het mogelijk om snel een antwoord te krijgen op een vraag via een stem optie. Deze functie is echter vrij onbekend bij een groot publiek, maar kan erg handig zijn. U kunt vragen aan de ontvangers of ze u een antwoord sturen op een vraag via e-mail beantwoorden, maar via de functie Stemknoppen gebruiken zal dit proces sneller gaan en dus tijd besparen. Bijkomend voordeel is dat u nu een beter overzicht krijgt van alle gegeven antwoorden.
Westhaghe Training & Advies laat u zien hoe u stemknoppen in Outlook instelt.

Feestdagen instellen in Outlook agenda

Stap voor stap

1. Open Outlook ⇒ druk op Nieuwe e-mail.

2. Vervolgens stelt u de mail op, met hierin een vraag of een verzoek.

3. Daarna klikt u het tabblad Opties aan ⇒ kies voor Stemknoppen gebruiken.

4. Hierin kunt u kiezen uit enkele varianten als: Goedgekeurd;Afgekeurd, Ja;Nee, Ja;Misschien;Nee. Ook is er een optie Aangepast waarin u bepaalde voorkeuren, instellingen en de antwoordmogelijkheden kunt veranderen.

Feestdagen instellen in Outlook agenda

5. Verstuur de e-mail naar de gewenste contactpersonen.

6. De ontvanger zal onderstaande knop zien in de door u verstuurde e-mail. Wanneer hij/zij besluit te antwoorden verschijnt er een pop-up waarmee het antwoord verstuurd kan worden. Vervolgens krijgt u een reactie in uw inbox. Nu kunt u snel een overzicht opbouwen van de antwoorden die gegeven zijn en een beslissing nemen over de gestelde vraag.

Feestdagen instellen in Outlook agenda

Let op! Deze optie werkt alleen in Microsoft Office Outlook, dus niet in andere e-mail applicaties.

Wilt u meer weten over trainingen in Microsoft Office Outlook? Dan kunt u hier klikken of contact met ons opnemen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "