Big Data opleiding

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Deze 3-daagse Big Data opleiding (incl. examen) leidt onder meer op voor het officiële internationale Big Data Foundation certificaat

Werkt uw organisatie veel met een of meerdere datasets die te groot zijn om met reguliere databasemanagementsystemen te onderhouden, dan kunt u spreken van Big Data. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. Dit komt doordat mensen steeds meer data opslaan in de vorm van bestanden (foto’s en films, bijvoorbeeld op Facebook of YouTube) maar ook doordat steeds meer apparaten zelf data verzamelen, opslaan en uitwisselen (Internet of Things (IoT)). Daarnaast komen er steeds meer sensordata beschikbaar.

Deze Big Data training is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van diverse relevante Big Data strategieën, systemen en architectuurprincipes.

{tab Cursusinhoud}

Tijdens deze opleiding krijgt u een overzicht van een breed scala aan Big Data-analyse strategieën, algoritmen, Big Data architecturen en Big Datasystemen. U leert welke manieren er zijn om waarde uit Big Data te halen en hoe u data-analyse resultaten omzet in Big Data toepassingen. Op de derde dag wordt u met name voorbereid op het officiële Big Data Foundation examen. De organisatorische en operationele aspecten van het examen worden behandeld. Bovendien gaat u aan de slag met het maken van een groot aantal oefenvragen. Na deze intensieve voorbereiding sluit u deze dag af met het officiële Big Data Foundation examen. Bekijk de volledige cursusinhoud voor meer details

{tab Doelgroep}

De Big Data training is bestemd voor alle professionals die in hun werk te maken hebben met grote hoeveelheden data en die een gedegen theoretische en praktische basis willen leggen op het gebied van Big Data. Wij denken hierbij aan Big Data projectmanagers, Business Intelligence (BI) managers en -consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten, informatie architecten, marketing (technologie) managers, marketing (intelligence) managers en innovatie managers.

{/tabs}

Zoekt u een groepstraining in Big Data? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze Big Data opleiding via onze chatfunctie of via 020-3080466

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "