Adobe InDesign training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Het programma Adobe InDesign is bij uitstek het populairste desktop publishingprogramma (DTP). Binnen InDesign bent u in staat om de opmaken van drukwerk (flyers, boeken,tijdschriften, folders, brochures, affiches) en digitale publicaties (o.a. PDF) eenvoudig af te ronden.

Westhaghe Training & Advies werkt met docenten die een ACI certificaat (Adobe Certified Instructors), hierdoor heeft de trainer de kennis om in Adobe InDesign te onderwijzen. Binnen de cursussen in Adobe InDesign hebben wij drie niveau’s. Deze zijn onderverdeeld in basis, gevorderd en expert.

Maak uit de volgende trainingen de keuze:

Adobe InDesign Basis training

InDesign Basis

Adobe InDesign Gevorderde training

InDesign Gevorderd

Adobe InDesign Expert training

InDesign Expert

Het instapniveau is de Adobe InDesign basis cursus en is toegankelijk voor elke cursist die kennis heeft van computers. De niveau’s zijn samengesteld dat na het volgen van de basis cursus de stap naar het gevorderde niveau eenvoudig te maken is.

De cursus voor gevorderde in InDesign is de vervolgstap na het basis niveau. In deze cursus gaat u dieper in op de geavanceerde technieken binnen Adobe InDesign zoals Glyphs-palet, Exporteren naar Flash, Kleursystemen en kleurcorrecties.

Voor de expert in spé is de PhotoShop InDesign cursus op het lijf geschreven. Na het volgen van deze cursus bent u professional in Adobe InDesign.

Naast cursussen in Adobe InDesign is het ook mogelijk om examens in te plannen om deel te nemen aan Adobe certified exams. Binnen Adobe PhotoShop zijn drie certificeringen: Adobe Certified Expert, Adobe Certified Professionals en de Adobe Certified Instructor.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen in InDesign of het aanvragen vane en Adobe examen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Adobe PhotoShop cursus alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "