Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Vacature: Opleidingsadviseur / Accountmanager

Ben jij goed in relatiebeheer? Gaat jouw hart sneller kloppen van het binnen halen van (new) business? Kom dan ons team versterken!

Wij zijn Westhaghe Training & Advies, gevestigd in Amsterdam. Ambitieus en op dit moment hard aan het groeien. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste, commerciële accountmanagers die zich niet makkelijk uit het veld laten slaan.

Jouw functie

Westhaghe is op zoek naar een succesvolle en gedreven accountmanager die niet bang is om de telefoon op te pakken en zijn eigen winkel wil gaan opbouwen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces: van contact leggen met prospects, het binnenhalen van opdrachten, tot aan het begeleiden van de trainingen. Je denkt als een ondernemer en signaleert nieuwe kansen uit de markt. Je weet met enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral ook eerlijkheid (new) business te genereren. Je bouwt je eigen klantenportefeuille op en je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten die je samen met het team van freelance trainers invult. De wensen van de klant staan hierbij centraal en door het opbouwen van een lange termijn relatie ben je in staat om klanten verder uit te bouwen.

Uiteraard hebben wij graag dat jij, net als wij, een doorzetter en gedreven bent. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij:

 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële werkervaring hebt;
 • Ervaring hebt met telefonische (koude) acquisitie;
 • Klantgericht bent met een hoge gunfactor;
 • Een winnaar bent;
 • Goede tafeltennis en weekend miljonairs skills bezit;
 • Teamgericht bent;
 • Op vrijdagmiddag het gezellig vindt de week samen af te sluiten.

Wat doet Westhaghe?

Westhaghe Training & Advies is een nationaal (en internationaal) opererend en onafhankelijk opleidingsadvies bedrijf binnen de ICT sector. Het bedrijf is relatief jong (opgericht medio 2012) én sterk groeiende. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid naar een bedrijf met een (jong) team van 10 medewerkers in verschillende functies. Westhaghe kenmerkt zich door snel schakelen, eerlijkheid, transparantie èn gezelligheid. Het is hard werken, maar daar staat een zéér goede (en haalbare) maandbonus van 10% over behaalde marge tegenover.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een snel groeiende, ambitieuze organisatie met een informele werksfeer in Amsterdam. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden, maar daarnaast krijg je bij Westhaghe persoonlijke begeleiding binnen een hecht team.
Wij bieden je:

 • Een goed basissalaris met een zeer interessante provisieregeling;
 • Een laptop;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen;
 • Verder zijn er diverse incentives te behalen, zoals een weekend Ibiza met het team of zelfs naar New York!

Soort dienstverband: Fulltime

Werkschema:

 • ma-vr

Taal:

 • Nederlands (Vereist)

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!