Microsoft Access training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Worden uw Excelsheets te groot? Staat uw informatie op meerdere plekken? Of, wilt u zich verdiepen in het professioneel, gestructureerd en genormaliseerd opslaan en delen van gegevens? Denk dan eens aan een database en daarbij bijvoorbeeld aan Microsoft Access.

Microsoft Office Access gebruikt een grafische interface, waardoor het mogelijk is voor basis gebruikers om een database te bouwen. In tegenstelling tot andere databaseproducten bevat MS Access alles om een front end te bouwen (formulieren, rapporten, en pagina’s). In onze Access trainingen leert u hoe u hier mee werkt.

Binnen onze Access trainingen onderscheiden wij 2 niveau’s (levels), te weten Access basis training en Access gevorderd/ervaren training. Elk level wordt in 2 dagen onderwezen tenzij anders is afgesproken. Daarnaast biedt Westhaghe Training & Advies speciale maatwerk trainingen in Access en zijn er mogelijkheden tot MOS certificering in Microsoft Access.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van onze Access trainingen. U kunt informatie bekijken over de betreffende Access training die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken met het databaseprogramma Access.

Access Basis Training

U bent als cursist geheel nieuw in het programma van Access. Kies voor de Access cursus en leer de basisbeginselen in het programma. Na deze 2 daagse cursus ben u in staat om dagelijkse werkzaamheden te verichten.

Access Gevorderde Training

De 2 daagse cursus Access voor gevorderden is speciaal ontwikkeld voor cursisten die al enige ervaring hebben met het programma Access. Kies in onderstaand schema de Access-versie die u graag wilt trainen.

MOS Access Training

Deze 2 daagse MOS Access cursus bereidt u voor op het soortgelijk genoemde MOS Access examen. Het programma is opgesteld door 1 van onze Access docenten en is een combinatie van de Access Basis, Gevorderde en MOS examen vragen. Bij Westhaghe Training & Advies kunt u de volgende MOS Access trainingen volgen;

VBA Access

Wilt u leren programeren in Access? Dan hebben wij speciaal een VBA Access training. Deze 3 daagse cursus leert u stap voor stap hoe u macro’s kunt maken in Access.

Access maatwerk training

U wilt het programma leren maar sommige onderwerpen uit de basis en gevorderde cursus zijn niet van toepassing binnen uw bedrijf? Geen probleem, Westhaghe Training & Advies heeft speciaal daarvoor de maatwerk cursus waarbij u in samenspraak met 1 van onze docenten het programma samenstelt voor de Access cursus.

Met Access, snel en eenvoudig een database opzetten!

Wist u dat een Access cursus bij u op locatie al financieel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Meer informatie over deze opties, vraag een vrijblijvende offerte aan via bovenstaande button.

Westhaghe Training & Advies verzorgt door heel Nederland Access training enkele voorbeelden zijn o.a. Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Alkmaar, Den Helder

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "