Gratis je Microsoft Office niveau testen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Kosteloos je niveau testen in Microsoft Office applicaties zoals Excel, Word, PowerPoint en Acces

Westhaghe Training & Advies biedt gratis online kennistesten voor onder andere Excel, Word, PowerPoint en Access om je huidige kennisniveau te bepalen. Deze testen zijn ontworpen om je vaardigheden te evalueren en te identificeren waar je mogelijk nog kunt verbeteren.

Het belang van je niveau testen

Het regelmatig testen van je vaardigheden is essentieel om bij te blijven in een snel veranderende digitale wereld. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je positie binnen je huidige baan wilt versterken of gewoon je kennis wilt uitbreiden, het kennen van je sterke en zwakke punten helpt je om gerichter te leren en te groeien. Onze gratis kennistesten bieden een laagdrempelige manier om je niveau te peilen en een stap voor te blijven in je professionele ontwikkeling.

>> Klik hier om direct naar alle kennistesten te gaan <<

Hoe werkt het?

  1. Kies de applicatie waarin je je niveau wilt testen.
  2. Maak de kennistest. Elke test bestaat uit een aantal meerkeuzevragen.
  3. Binnen enkele minuten ontvang je je advies in de mail, geheel kosteloos en geen account nodig.

Wil je meer leren over Microsoft Office? Dat kan! Via ons open rooster en via groepstrainingen kunnen wij een training verzorgen!
Bekijk hier ons volledig trainingsaanbod

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "