Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  Send a WhatsApp-message to our number: 06 833 98 988 Chat

Bent u op zoek naar een goed bereikbare en centraal gelegen (cursus-)ruimte in Amsterdam mét een schitterend uitzicht?

Wij zijn op 5 minuten loopafstand van het treinstation Amsterdam Sloterdijk gevestigd en voor onze deur stopt tramlijn 12 op de Kingsfordweg. Tevens kan er (tegen betaling) inpandig worden geparkeerd in de parkeergarage tegen € 12.50 per dag. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen en is gelegen op de bovenste 15e etage. Deze ruimte kan worden ingedeeld in diverse opstellingen, die keus is aan u. De inpandige cateraar verzorgt een uitstekende en betaalbare luxe lunch op de begane grond en kan desgewenst worden gefaciliteerd.

Onze locatie is uiterst geschikt voor klassikale trainingen, vergaderingen en/of bijeenkomsten. De ruimte beschikt onder andere over een beamer, flip-over, docenten werkplek en luxe vergaderstoelen. Het lokaal heeft ruime werkplekken en wij bieden tevens de mogelijkheid om de ruimte te voorzien van laptops die aangesloten kunnen worden op ons WiFi en-of bedraad internet netwerk. Bij het huren van onze cursusruimte kunnen wij laptops verzorgen met daarop Windows 8 / Windows 7 en verschillende Microsoft Office versies. Standaard staan Office 2016, 2013, 2010 en 2007 geïnstalleerd, overige installaties van software geschieden tegen een meerprijs.

Wilt u meer weten over deze (huur-) opties van onze (cursus-) vergaderruimte in Amsterdam? Wij stellen graag voor u een vrijblijvende offerte op. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 020-3080 466 of stuur ons een email info@westhaghe.com

Cursusruimte huren in Amsterdam

Bezoekadres:
Regus Teleport Tower
Kingsfordweg 151 (15e etage)
1043 GR Amsterdam

Op de Kingsfordweg 151, 1043 GR te Amsterdam gevestigd op de 15e etage, u heeft tijdens de cursus of vergadering een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Voor het huren van onze cursus of vergaderruimte gelden de algemene voorwaarden van Westhaghe Training & Advies.

Naast onze cursusruimte in Amsterdam hebben wij diverse andere locaties waar wij een ruimte kunnen verzorgen. Voor Westhaghe Training & Advies is een room rental mogelijk in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hoorn, Assen en Zoetermeer