Tablet trainingen

Offerte aanvragen

Tegenwoordig worden steeds vaker tablets gebruikt in het (zakelijke) leven. Allemaal leuk en aardig als u een tablet krijgt van uw werkgever, maar hoe gaat u hier zakelijk dan op een juiste en efficiënte manier mee om?

Leer werken met een tablet in een van onze Tablet trainingen. Of u nu werkt via Windows, Android of iOS, wij kunnen u hiermee verder helpen. Dit kan met een training die specifiek wordt afgestemd op de situatie bij uw organisatie, maar we kunnen u ook een standaard inhoud aanbieden waarbij we de verschillende mogelijkheden van het werken met een Tablet in het algemeen laten zien. Klik op een van de onderstaande inhoudsopgaven om een idee te krijgen.

Slim werken met de iPad training

Slim werken met de iPad training

Windows Tablet training

Windows Tablet training

Android Tablet Training

Android Tablet Training

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Tablet cursus alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.

  • Training

    Tablet trainingen

  • Cursusmethoden

    In-Company, Virtueel/Hybride

Beoordeeld met een 9.3 met 850+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "