€1.000 vergoeding op je training met de STAP-subsidie!

Let op! Het eerstvolgende aanvraagtijdvak voor de STAP-subsidie is op maandag 1 mei 2023 vanaf 10:00 uur via www.stapuwv.nl. Wees er ruim op tijd bij om je kansen te vergroten!

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor Stimulatie Arbeidsmarktpositie. Het STAP-budget is een overheidssubsidie om jouw te helpen met persoonlijke ontwikkeling, een sterkere arbeidspositie en meer arbeidsmogelijkheden. Met een vergoeding tot €1000 kun jij een training naar keuze volgen. Kies er snel een uit!

Voor wie?

Het STAP-budget is voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Of je nu op zoek bent naar een leuke baan, in loondienst bent, zzp’er of een eigen onderneming hebt, het STAP-budget helpt je vooruit. De basisvoorwaarde is dat je ouder bent dan 18 jaar en nog niet de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebt.

Vraag snel je subsidie aan, want OP = OP!

Jaarlijks kunnen ongeveer 200.000 mensen profiteren van de STAP-budget subsidieregeling van maximaal € 1000 euro per persoon. Om te voorkomen dat het volledige budget te snel wordt verbruikt, is het budget verdeeld over zes tijdvakken. Het kan zijn dat de tijdvakken vol zitten. Dan is het helaas niet meer mogelijk om de subsidie voor dit tijdvak. Geen paniek, er zijn er dus meerdere momenten om je aan te melden.

Meld je dus op tijd aan en oriënteer je daarom alvast op een training bij Westhaghe. Constante ontwikkeling is belangrijk, niet alleen voor je carrière, maar ook voor jouw persoonlijke doelen. Van IT trainingen tot business en persoonlijke effectiviteit, bij Westhaghe vind je een training waarmee jij je echt kunt groeien met de STAP-Subsidie.

Vraag uw STAP-Budget aan in slechts 5 stappen:

 • 1.

  Kies een training. Je hebt keuze uit een standaard training of trainingspakket

  Onderstaand vind je onze standaard trainingen en de pakketten. 

 • 2.

  Meld je aan voor de gewenste training(en)

  Let op: deze kan alleen aangevraagd worden voor trainingen die minimaal 4 weken in de toekomst plaatsvinden.

 • 3.

  Vul je gegevens in

  En ontvang het STAP-aanmeldbewijs van ons.

 • 4.

  Vraag het STAP-Budget aan bij het UWV met je STAP-aanmeldbewijs.

  Op het eerstvolgende aanvraagtijdvak via www.uwv.nl. Wees er op tijd bij!

 • 5.

  Ontvang een goedkeuring.

  En trainen maar!

Standaard trainingen met STAP-budget

Trainingspakket met STAP-budget

Kies onderstaand een gewenst trainingspakket en meld je aan. 

*Locatie en data zijn op aanvraag en basis van beschikbaarheid. Bekijk onze trainingslocaties hier.

Kies een training uit het Open Rooster en meld je aan. Geef bij het aanmelden aan dat je gebruik wil maken van het STAP-budget.

Lesvormen & Trainingsmethoden

Blended Learning

Voor de cursist die individueel aan de hand wil worden genomen.

Dit betreft een mix tussen klassikaal leren, (zelf)studie via e-learning en virtual classroom. Een Blended Learning training bestaat uit twee dagdelen: het eerste dagdeel vindt fysiek plaats op een locatie (bij ons of bij de klant) onder begeleiding van een trainer en het tweede dagdeel wordt virtueel georganiseerd via Microsoft Teams. Cursisten krijgen tijdens de training toegang tot een online leeromgeving. Na de eerste trainingsdag is deze online leeromgeving nog één jaar beschikbaar voor de cursist! Wij bieden hier een rooster voor aan voor open inschrijvingen, maar dit kan ook specifiek worden georganiseerd voor een groep deelnemers van dezelfde klant.

E-Learning Trainingen

Geschikt voor mensen die zelfstandig en in eigen tijd willen leren

Wij geloven erin dat computer trainingen het best door een ‘live’ docent kunnen worden verzorgd. Echter, voor sommige mensen is juist E-learning de beste oplossing om de leerdoelen te behalen. Dit kan zijn door tijdgebrek (men kan dan geen training volgen overdag), maar ook doordat men graag individueel leert. Voor Microsoft (Office) hebben wij de mogelijkheid om verschillende E-learning pakketten te leveren, van beginnend tot gevorderd niveau. Zo kunnen wij iedere opleidingsvraag beantwoorden.

Werkplekondersteuning

Naast klassikale trainingen of digitale varianten daarop, kan Westhaghe Training & Advies ook werkplekondersteuning (“training-on-the-job”) bieden. In deze "lesvorm" begeeft de beoogde trainer/specialist zich op de werkvloer om vragen van de deelnemers te beantwoorden, te begeleiden waar nodig en tips & tricks mee te geven om de productiviteit en effectiviteit te bevorderden. Werkplekondersteuning, of floorwalking zoals het vaak wordt genoemd, is voor alle applicaties beschikbaar.