Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback geven is onmisbaar als u met anderen samenwerkt. U moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is.

U stuurt elkaar bij door commentaar te geven. Wie feedback geeft, kan ook feedback terug verwachten. Dat is soms onprettig, maar u leert ermee leven, als iedereen zich aan de regels houdt. In deze training Feedback geven leert u om op de juiste manier feedback te geven aan een ander zonder dat hierover misverstanden over ontstaan.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Feedback geven. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Inzicht in meerwaarde van feedback geven
  • Duidelijk formuleren
  • Respectvol formuleren
  • Kennen van belemmeringen bij feedback geven
  • Bewust worden van het resultaat van uw gedrag bij het geven en ontvangen van feedback

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Feedback Geven training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren.