Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Visio

  • Visio training

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Visio

StartdatumDuur*TijdstipLocatieInvestering
27-01-20221 dagVirtueel € 449 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.

Wil je diagrammen en schemas leren tekenen in Visio? Tijdens het volgen van deze training weet je hoe je zelfstandig organigrammen en stroomdiagrammen kunt maken. Daarbij helpt Visio je ook bij het overzichtelijk maken van ideeen, processen, systemen en numerieke gegevens met behulp van diagrammen.

In deze training start je met het maken van een diagram met behulp van professionele sjablonen en moderne, vooraf getekende shapes. Verder worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Visio algemene verkenning programma
  • Efficient opbouwen van een tekening
  • Werken met verschillende categorieen tekeningen
  • Eigen sjablonen maken en gebruiken
  • Veel gebruikte categorieen

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren opleidingsadviseurs van Westhaghe ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "