Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Timemanagement met Outlook

  • Outlook training

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Timemanagement met Outlook

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
13-12-20221 dagAmsterdam € 445,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.
** Bovenstaande prijs is exclusief 21% BTW

Wil je tijd besparen door optimaal gebruik te maken van Outlook? Wanneer je het programma goed beheerst kan je enorm veel tijdwinst behalen. Laat het programma voor jou werken in plaats van dat je steeds achter de feiten aanloopt!

De training Outlook Timemanagement is ingericht om jouw agenda- en mailbeheer op orde te krijgen en te behouden door praktische tips aan de hand van interactieve presentaties en implementatie tijd. Dit betekent dat je tijdens de training jouw eigen agenda en mail op orde krijgt.

De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Postvak in
  • De ideale scherm weergave instellen
  • Tijd besparen met opstellen berichten
  • E-mail zo eenvoudig mogelijk archiveren
  • Automatische verwerking en opties
  • Zoeken
  • Taken

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "