Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Teams

  • Blur achtergrond in Microsoft Teams

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Teams

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
11-10-20221 dagAmsterdam € 495,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.
** Bovenstaande prijs is exclusief 21% BTW

Leer Efficient samenwerken via Teams! Het doel van Microsoft Teams is om de productiviteit van eindgebruikers te verhogen doormiddel van een aantrekkelijke, mobiele en snelle manier van communiceren. Microsoft Teams maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams eenvoudig.

Het doel van Microsoft Teams is om de productiviteit van eindgebruikers te verhogen door middel van een aantrekkelijke, mobiele en snelle manier van communiceren. De volgende onderwerpen komen aanbod.

  • Tegel Teams
  • Kanalen
  • Tegel agenda
  • Tegel Chat
  • Tegel activiteit
  • Live Events

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren opleidingadviseurs van Westhaghe ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "