Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Project

  • Project training

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Project

StartdatumDuur*LocatieInvestering
01-02-20222 dagenVirtueel € 849 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.

Ben jij opzoek naar een training die je ondersteuning kan bieden bij het maken van jouw planningen? MS Project is het Enterprise Resource Planning software pakket bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hirarchische modellen worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is!

Met Project kun je projecten plannen, resources en deadlines in kaart brengen en wordt direct inzichtelijk of (en wanneer) bijsturing noodzakelijk is. Tevens wordt inzichtelijk gemaakt wat de gevolgen van vertraging zijn voor de overige taken van het project. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Basisgebruik Project
  • Project definitie
  • Opzetten van een taak-planning
  • Middelen en kosten
  • Analyseren van de planning
  • Rapportage
  • Voortgangsbewaking

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "