Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / PowerAutomate / Flow

  • unnamed (1)

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: PowerAutomate / Flow

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
08-09-20221 dagDen Haag € 495,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.
** Bovenstaande prijs is exclusief 21% BTW

Programma: Power Automate / Microsoft Flow

Power Automate (voorheen Microsoft Flow) is een intelligente workflow-applicatie waarmee je applicaties en diensten kunt verbinden om routematige taken te automatiseren. Zo ga je slimmer te werk oftewel met minder inspanning meer presteren. Power Automate maakt onderdeel uit van het Microsoft Power Platform: het gebruiksvriendelijke low code / no code platform waarmee business owners zelf aan de slag kunnen met apps, workflows, rapportages en chatbots.

Na de cursus kun je ondere andere:

  • Begrijp je wanneer je Power Automate moet gebruiken
  • Beschrijf je de componenten van Power Automate en correct gebruik
  • Power Automates maken en bewerken
  • Voordelen van Power Automate
  • Integratie met Power Automate

Wil jij graag meer meer informatie over de training? De ervaren trainingsadviseurs van Westhaghe helpen of ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "