Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Overstappen naar Office 365

  • Tiles

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Overstappen naar Office 365

StartdatumDuur*TijdstipLocatieInvestering
25-11-20211 dag09:30 - 16:30Eindhoven € 449,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar MS Office 2010? MS Office 2010 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficienter.

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar MS Office 2010? MS Office 2010 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficienter. Ook is Continuïteit op de werkplek is belangrijk voor elke organisatie. Bij een migratie kan de continuïteit in gedrang komen, immers wordt er straks gewerkt met een nieuwe MS Office-omgeving. Westhaghe Training & Advies biedt ondersteuning voor eindgebruikers, door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte migratietrainingen toe te lichten. Hierdoor wordt in korte tijd de medewerker voorbereid op de nieuwe ICT werkomgeving.

Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving. Hieronder kunt u de inhoud van onze Microsoft Office 2010 Migratie training downloaden.

  • Office Algemeen 2010
  • Word 2010
  • Excel 2010
  • Outlook 2010
  • Conversie
  • Help bronnen

Uw medewerkers zullen na de office migratie in staat zijn om beter met de nieuwe functies van MS Office 2010 om te gaan en de meest gebruikte functies van de eerdere versies in MS Office 2010 terug te vinden. Wij verzorgen migratie trainingen in heel het land, enkele trainingslocaties zijn; Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Alkmaar en meer.

Over deze cursuslocatie:

Beoordeeld met een 9.3 met 850+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "