Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / OneNote

 • Microsoft_OneNote_Logo_(2013-2019).svg

  Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

  Cursusinformatie: OneNote

  Startdatum Duur* Locatie Investering**
  09-10-20241 dagVirtueel € 495,00 

  * Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
  ** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

  Programma: OneNote

  Het programma OneNote is een hulpmiddel om op de werkvloer papierloos te werken. Met dit handige notitie-programma ervaar je de gemakken van de moderne technieken. Na afloop van deze training kun je eenvoudig en efficiënt werken in OneNote.

  Met Microsoft OneNote kan je jouw ideeën, aantekeningen, notities, koppelingen, afbeeldingen, geluidsopnamen en projecten eenvoudig en gestructureerd vastleggen, beheren en delen met collega’s of projectteamleden. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • OneNote, de basis
  • Handigheden in OneNote
  • OneNote en afbeeldingen
  • Printscreen
  • Tekenen en audio
  • OneNote beveiliging
  • Markering
  • Samenwerking

  Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van Westhaghe ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "