Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Excel Gevorderd – Tabellen & Databases

  • Excel-cursus-Den-Bosch

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Excel Gevorderd – Tabellen & Databases

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
21-11-20231 dagDrachten € 375 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

Programma: Excel Gevorderd – Tabellen & Databases

Wil je meer halen uit Excel door het gebruik van draaitabellen en wil je berekeningen maken met geavanceerde functies, databases en draaitabellen? Laat Excel voor je werken en je zal merken dat je dagelijkse werkzaamheden in Excel in veel kortere tijd zijn afgerond.

De training Excel Gevorderd Tabellen en Databases is ingericht om berekeningen te maken via geavanceerd functies, databases en draaitabellen. De volgende onderwerpen worden onder andere in de training behandeld:

  • Voorwaardelijke opmaak in Excel
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Tabellen in Excel
  • Kennismaking draaitabellen en slicers.
  • Filteren

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) »

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "