Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Computervaardigheden

  • Ontwerp zonder titel (38)

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Computervaardigheden

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
03-10-20231 dagEindhoven € 365 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

Programma: Computervaardigheden

Wil je handiger worden met het gebruik van de computer? In deze training leer je een goede basis om de computer effectief te kunnen inzetten. Na de training zorgt de computer alleen nog maar voor oplossingen in plaats van problemen!

In de training Basis Computergebruik leer je op een rustige en ontspannen manier beter werken met de computer. Het uiteindelijke doel van de training is om inzicht te krijgen in de werking van een computer en veelgebruikte programma’s (waaronder Office). Of je nu weinig of juist al enige ervaring hebt met deze onderwerpen; bij ons kun je in jouw eigen tempo werken. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Werken met Windows
  • Een eenvoudig Word document maken
  • Surfen op het internet

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) »

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "