Microsoft Project 2013 training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

In het programma MS Project 2013 ervaart u de eenvoud van projectmatig en planmatig te werk gaan. Binnen organisaties is dit programma zeer geschikt om complexe projecten in goede banen te leiden. Met deze applicatie kunt u deadlines, planningen en budget-planningen eenvoudig maken, delen en verspreiden. {tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{/tabs}

Voor wie?

MS Project is ontwikkeld voor projectmedewerkers, project-coördinatoren, en andere medewerkers die planningen beheren of opstellen. In deze MS Project 2013 training heeft u geen specifieke voorkennis nodig echter leert de ervaring dat een goede beheersing in het Microsoft Office en ervaring met planmatig werken een pre is.

Trainingsinhoud

Westhaghe Training & Advies heeft speciaal voor de gebruikers van MS Project 2013 de training samengesteld om het basis gebruik van MS Project 2013 te begrijpen en te beheren. Onze trainers zullen tijdens deze training gebruik maken van kennis en praktijkcases om de geleerde kennis meteen toe te passen in de praktijk. Door deze aanpak ervaren cursisten de MS Project 2013 training als leerzaam, efficiënt en doeltreffend. In deze MS Project training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Project basisvaardigheden
  • Meervoudige projecten
  • Taakbeheer
  • De voortgang bijhouden
  • Tijdsaspecten
  • Rapporten en afdrukken
  • Resources gebruiken
  • Aanpassingen

Westhaghe Training & Advies heeft speciaal voor de gebruikers van MS Project 2013 de training samengesteld om het basis gebruik van MS Project 2013 te begrijpen en te beheren. Onze trainers zullen tijdens deze training gebruik maken van kennis en praktijkcases om de geleerde kennis meteen toe te passen in de praktijk. Door deze aanpak ervaren cursisten de MS Project 2013 training als leerzaam, efficiënt en doeltreffend.

De Microsoft Project 2013 training wordt verzorgd door een geaccrediteerde MS Project trainer die ervaring en kwaliteit waarborgt tijdens de training.

Project logo

Bent u op zoek naar een Microsoft Project cursus waarin de basis wordt uitgelegd. Tijdens deze 2 daagse training leert u de basisbeginselen van MS Project. Bekijk via bovenstaande buttons de volledige cursusinhoud en een overzicht op welke data deze cursus wordt gegeven.

Wist u dat het organiseren van een Microsoft Project 2013 training bij u op locatie al interessant is vanaf 3 personen of meer. Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via de chat of via de offerte button bovenaan deze pagina.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "