Benieuwd naar je Microsoft-Office niveau?

Doe de gratis Microsoft Office Kennistest!

Via ons Kennis centrum kun je uitvinden wat je kennisniveau is binnen een bepaalde applicatie van Microsoft Office. Er zijn aparte testen voor Excel, Word, Outlook en PowerPoint. Elke test bestaat uit een aantal meerkeuzevragen. Op basis van de antwoorden adviseert het systeem welke cursus je het best zou kunnen doen om je kennis te vergroten.

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere mensen die (Microsoft Office) training willen doen? Vanuit de testresultaten is het mogelijk op een eenvoudige manier een inventarisatie te maken naar de eventuele behoefte aan training binnen Microsoft Office, evenals het huidige niveau in de betreffende applicatie(s).

Als je een test wilt doen dan kun je rechts je gegevens achterlaten en ontvang je een email met de link naar de testwebsite. Je gegevens worden enkel en alleen gebruikt om een overzicht te genereren van de ingevulde testen.

Doe de gratis Microsoft Office kennistest

Na je aanvraag sturen we je de kennistest per e-mail toe!

Excel cursus Baarlo

Excel

Word training

Word

Outlook training

Outlook

Powerpoint training

PowerPoint

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie. Wij zijn zo ingericht dat je behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgt je in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. Deze korte communicatielijnen zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Op specifieke trainingsonderwerpen kan een productspecialist ondersteunen en adviseren. Voor iedere trainingsbehoefte kent Westhaghe een passende oplossing.

Heb je een grote groep mensen die getraind moeten worden, dan kunnen wij de planning hiervan automatiseren. Heb je wel ruimte maar geen geschikte apparatuur? Wij leveren een mobiel leslokaal zodat je elke ICT training in-company plaats kan laten vinden. Open inschrijving of liever een training op locatie? Wij beschikken over 10 trainingslocaties in Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Westhaghe Training & Advies

Waarom kiezen voor Westhaghe Training & Advies?

  • Scherpe offertes; eenduidige prijzen
  • Korte lijnen; 1 vast aanspreekpunt voor klanten en partners
  • Direct antwoord; altijd binnen een dag, vaak binnen het uur
  • Flexibel in beschikbaarheid
  • Breed netwerk aan betrouwbare, kundige en loyale trainers en consultants
  • Eerlijk advies (altijd, ook in ons nadeel!)

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "