Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Wij verzorgen nu LIVE WEBINARS! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

U bent voor uw dagelijkse werkzaamheden in Rotterdam en omgeving en u wilt niet teveel tijd kwijt zijn om uw kennisniveau in Excel te vergroten? Dan bent u bij Westhaghe Training & Advies aan het juiste adres. Binnen ons assortiment aan Excel trainingen bieden wij ook speciaal een training aan die zich richt op Tabellen en Databases. Deze organiseren wij in klassikale vorm aan op onze locatie in Rotterdam.

Tegenwoordig is kennis in Excel steeds belangrijker. Helemaal omdat er steeds meer gegevens te analyseren zijn. Doormiddel van een eenvoudige draaitabel kunt u een makkelijk overzicht krijgen van deze gegevens. Maar mogelijk heeft u meer inzichten en antwoorden nodig. Een draaitabel is daarom het hulpmiddel om gegevens te berekenen, samen te vatten en te analyseren om vergelijkingen, patronen en trends in uw gegevens te zien.

In Rotterdam bieden wij deze Excel Gevorderde training aan die zich richt op draaitabellen, databases en draaigrafieken. Bekijk via onderstaande link wanneer deze Excel training wordt gegeven op onze trainingslocatie.
Cursusdata Excel Gevorderd – Tabellen en Databases (Rotterdam)

Als u voor het eerst naar een draaitabel kijkt, kunt u wellicht verdwalen in de mogelijkheden. Na het volgen van deze Excel Draaitabellen training haalt u meer antwoorden uit uw gegevens.

De sleutel tot het vinden van die antwoorden is het weten hoe je rijvelden en kolomvelden het beste kunt uitlijnen. In deze Excel Gevorderde training – Tabellen en Databases leert u de in’s and outs van Draaitabellen.

Haal meer uit uw Draaitabellen

Bij Westhaghe Training & Advies bieden wij een training aan waarbij u leert werken met tabellen en databases en krijgt u te zien hoe u draaitabellen kunt gebruiken. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd m.b.v. grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak.

Naast draaitabellen, gaat de docent ook in op het gebruik van draaigrafieken en draaitabellen met slicer en filter mogelijkheden.

Deze Excel training geven wij zowel klassikaal op 9 locaties in Nederland of inhouse bij u op locatie. Als u kiest voor een inhouse Excel Gevorderde training over Tabellen en Databases, dan is het mogelijk om vooraf een kosteloze telefonisch intake met onze Excel docent in te plannen. Hiermee worden de leerdoelen en verwachtingspatroon uitgestippeld zodat de cursustijd goed benut kan worden.

De voordelen van een Excel training op locatie

  • Maatwerk
  • Geen reistijd naar externe locaties
  • Gebruik maken van eigen Excel-bestanden
  • Vooraf een kosteloze telefonische intake met onze docent
  • Maximale groepsgrootte van 10 personen voor 1 vaste prijs
Excel Gevorderde training - Draaitabellen en Databases
Wilt u meer informatie over onze Excel training gericht op Draaitabellen en databases in Rotterdam? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier in

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: