Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

  • Inschrijven inspiratiesessie:

Kosteloos deelnemen aan deze inspiratiesessie? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

21 juli27 september

BeidenPower-BIOutlook

VirtueelFysiek, locatie Amsterdam

JaNee

Westhaghe organiseert: inspiratiesessie Power BI en/of Outlook

Neem kosteloos deel aan de trainingen en verbreed je kennis!

Wil je betere en mooiere (visuele) rapportages kunnen maken in Power BI? Of wil je meer tijd overhouden door efficiënter te werken met Outlook? Westhaghe Training & Advies organiseert een tweetal gratis inspiratiesessies waarin we je dit graag uitleggen!

  • Kies voor de training Power BI, Outlook of beide. Indien je deelneemt aan beide trainingen, wordt de lunch verzorgt.
  • Keuze uit twee data: 21 juli of 27 september
  • Inschrijven kan via het formulier hiernaast. Vul je gegevens in, op welke datum je wil komen en je keuze training(en). Daarnaast heb je de optie om de training(en) virtueel of bij ons op locatie in Amsterdam te volgen.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "