Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

In deze SAP Basis cursus leeft de cusist een gedegen basis voor het optimaal gebruiken van de SAP systemen. De cursus duurt 1 dag en is klassikaal opgesteld. Tijdens de SAP cursus voor beginners leer je onder ander de organisatie en structuren van het SAP systeem, het zoeken van gegevens binnen het SAP systeem, de persoonlijke gegevens, favorieten maken, scherm lay-out, rapporten maken en rapporten afdrukken.

Deze basis cursus in SAP is gericht op de praktijk. Gedurende de trainingsdag gaat je aan de slag in een werkend SAP systeem dat compleet is ingericht en doet zelf de nodige kennis en ervaring op.

Doelgroep

Doelgroep SAP Basis cursus

De SAP cursus voor beginners is bestemd voor iedereen met SAP gaat werken of al enige kennis heeft opgedaan en efficiƫnter wilt leren werken in het SAP systeem. Deze SAP cursus is uitstekend geschikt voor als je binnenkort werkzaam bent binnen een van de volgende processen: Productie, Logistiek, Magazijn, Onderhoud, Sales, Financiƫn of Personeelsadministratie (HRM).

Voor deze SAP Basis cursus is de kennis en ervaring met het Microsoft Windows besturingssysteem of Apple OS X gewenst. Daarnaast wordt geacht dat de cursist kennis heeft in het gebruik van Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome.

Onze SAP Basis cursus is beschikbaar op de volgende trainingslocatie:

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Of een SAP cursus bij u op locatie in groepsverband
Onze trainingslocaties zijn zowel met de auto als met het OV gemakkelijk te bereiken.

Er zijn bij Westhaghe Training & Advies twee verschillende mogelijkheden om de SAP Basis cursus te volgen. Het startniveau van de deelnemer(s) en de behoefte van de medewerker en jouw organisatie staan centraal. Er is een mogelijkheid om:

  • Klassikaal de SAP Basis cursus op vaste data en cursuslocaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht te volgen. Bij deze klassikale training zijn particuliere deelnemers en medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kun je u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert je toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.
  • Maatwerk SAP Basis training bij u op locatie. Dit kan zowel 1 op 1 als in groepsverband (maximale groepsgrootte 10 cursisten).

Heeft u interesse in een basis cursus om het SAP systeem te ontdekken? Kom in contact met ons via de chat, email of telefoon. U kunt ons bereiken op 020-30804666 of via info@westhaghe.com.