Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Microsoft SQL Server training is te trainen op drie niveaus. Namelijk op Microsoft Technology Associate (MTA), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) en Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) niveau. Bewijs je vaardigheid in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de volgende generatie cloud-ready database en informatie uitkomsten.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van SQL Server trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Microsoft SQL Server training of certificering neem dan hier contact met ons op.

Westhaghe Training & Advies verzorgd op diverse locaties in het land zogenoemde open rooster (klassikale) Microsoft SQL server trainingen. Voor de SQL Server trainingen verzorgen wij de volgende klassikale cursussen:

  • Querying Microsoft SQL Server, 20461C
  • Administering Microsoft SQL Server Databases, 20462C
  • Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012, 20463C

Groepstraining?

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan één van deze Microsoft SQL Server training dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Vraag een vrijblijvende offerte voor de MS SQL Server training.