Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Amazon Web Services (AWS) biedt online diensten als back-end voor applicaties en voor bijvoorbeeld websites. De meeste services bieden hierbij functionaliteiten die developers in hun applicaties kunnen gebruiken zonder dat deze direct zichtbaar zijn voor de eindgebruikers. Door het gebruik van Amazon Web Services zijn developers in staat om zonder hardware investering vooraf, diensten aan te bieden met een ingebouwde en ongeƫvenaarde schaalbaarheid.

Westhaghe Training & Advies werkt op dit vlak samen met een partner die is geautoriseerd als Amazon Web Services (AWS) Authorized Training Partner in Nederland. De AWS trainingen zijn voor iedereen die meer kennis wil vergaren op het gebied van Amazon Web Services. Alle cursussen worden gegeven door AWS Accredited Instructors (AAIs) en er wordt gebruik gemaakt van geautoriseerd AWS materiaal. Of u nu nieuw bent op AWS gebied of al ruime ervaring hebt wij hebben altijd een training die bij u past.

U kunt klassikaal een training volgen of live via het internet via een van de virtuele klaslokalen. Alle cursussen worden gegeven door AWS Accredited Instructors (AAIs) en er wordt gebruik gemaakt van geautoriseerde AWS materiaal. Westhaghe Training & Advies biedt de volgende AWS trainingen aan.

Een greep uit de Amazon trainingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn;