Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

In deze cursus leren deelnemers succesvol een XenDesktop 7-omgeving met desktop en apps te ontwerpen, op basis van de architecturen en projecten die door de meeste Citrix-klanten worden gebruikt, in verschillende branches en gebruikssituaties. Deelnemers hebben ook de mogelijkheid om een ontwerp te bouwen voor hun eigen organisatie en krijgen toegang tot alle hulpmiddelen en referentiematerialen die hen bij hun werkzaamheden kunnen helpen.
Deze cursus staat onder leiding van een Citrix Certified Instructor (CCI) en bestaat uit demonstraties en het praktisch toepassen van concepten via actieve en toepassingsgerichte oefeningen.
Deze cursus is aanbevolen voor ontwerpers van systemen voor desktopvirtualisatie, zoals systeemarchitecten, adviseurs en technici.

Deze training wordt aanbevolen voor architecten, consultants, technici en beheerders. Cursisten zullen hands-on ervaring opdoen met het installeren, configureren en beheren van gehoste applicatie- en desktopvirtualisatieoplossingen vanaf de basis. Na het voltooien van de training zullen deelnemers de vaardigheden hebben om succesvol XenDesktop 7.6-oplossingen te implementeren en ondersteunen die de meerderheid van Citrix-klanten momenteel gebruiken.

De Citrix trainingen worden altijd gegeven door officieel gecertificeerde en geautoriseerde Citrix docenten. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat u optimaal wordt opgeleid voor een eventueel Citrix examen.

Wilt u meer weten over de Designing App en Desktop Solutions met Citrix XenApp en XenDesktop training? Neem contact met onze Citrix opleidingsadviseur.