Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Citrix XenMobile Enterprise is de mobiliteitsbeheeroplossing van Citrix die het mogelijk maakt om alle mobiele devices zoals tablets en smartphones in een organisatie centraal te configureren en te beheren. XenMobile zorgt ervoor dat mobiele gebruikers overal productief kunnen werken terwijl de kosten laag worden gehouden. XenMobile Enterprise is een onmisbare mobiliteitsbeheeroplossing voor organisaties waar medewerkers worden gestimuleerd om eigen apparatuur (BYOD) productief in te zetten in een werkomgeving.

De 5-daagse klassikale Citrix XenMobile cursus ‘Deploying an Enterprise Mobility Solution with Citrix Mobile’ is bedoeld voor diegene die een Citrix XenMobile 10 Enterprise omgeving willen installeren, configureren en integreren. Studenten met geen of weinig XenMobile ervaring krijgen inzicht in de mogelijkheden en functies die een Citrix XenMobile Enterprise omgeving te bieden heeft.

U leert in deze cursus met behulp van een testomgeving hoe u de XenMobile Enterpise 10 componenten kunt installeren en configureren, mobiele devices in een XenMobile Enterprise omgeving gebruikt, mobiele apps installeert en mobiele devices en applicaties beheert.

Daarnaast komen onder meer onderwerpen aan de orde zoals hoe u extra Citrix producten en toepassingen kunt integreren als onderdeel van de oplossing en de meest voorkomende implementatieproblemen kunt oplossen. Deze training bevat veel hands-on oefenopdrachten en leert u hoe u Citrix XenMobile MDM optimaal kunt inzetten in uw organisatie.

Wij adviseren u voor deze training een eigen test device mee te nemen om oefeningen mee te doen en XenMobile in de praktijk te kunnen ervaren. Het device hoeft voor de training niet te worden gewist.

De Citrix trainingen worden altijd gegeven door officieel gecertificeerde en geautoriseerde Citrix docenten. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat u optimaal wordt opgeleid voor een eventueel Citrix examen.

Wilt u meer weten over de Design, Deploy en Manage Enterprise Mobility met XenMobile 10.0 training? Neem contact met onze Citrix opleidingsadviseur.