ICT Trainingen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Westhaghe Training & Advies kan u helpen met de inkleding en verzorging van elke ICT opleiding. Of het nu Microsoft training, VMware training, Cisco training, Linux training, Citrix, AdminStudio of Appsense training of welke andere vendor betreft, wij kunnen voor u een training organiseren.

Wij maken gebruik van de open roosters van meerdere zorgvuldig geselecteerde partners, daarnaast hebben wij een zeer groot netwerk van verschillende docenten op allerlei gebied. Westhaghe Training & Advies kan derhalve zowel de individu cursist als een groep helpen. Hieronder staat een greep uit ons aanbod. Mocht u op zoek zijn naar een training die er niet tussen staat, neemt u dan vooral contact met ons op, want wij zien zeker kans om dit voor u te organiseren.

[widgetkit id=”17″ name=”ICT trainingen”]

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "