Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Google Analytics cursus in Heerenveen? Digitaal, In-Company of Klassikaal!

Google Analytics CursusZoek je voor jezelf of een groepje medewerkers een Google Analytics cursus in Heerenveen? Westhaghe Training & Advies verzorgt deze cursus klassikaal, in-company of virtueel!

Google Analytics is momenteel de meest populaire digitale analyse tool en dat is niet zonder reden. Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf een vorm van online aanwezigheid en daarbij is het gebruik van Google Analytics eigenlijk altijd wel een must. Waarom? Google Analytics stelt je in staat om inzichtelijk te krijgen of je je doelen haalt of juist niet.

Programma Google Analytics Basis cursus in Heerenveen

Wil jij je website optimaal laten functioneren? Wil je de bezoekers van je website beter leren begrijpen? Wil je rapportages en analyses uit Google Analytics maken en begrijpen?

Tijdeze deze Google Analytics cursus leer je de beginselen van Google Analytics om meer inzicht te krijgen hoe je website bijdraagt aan het algemene belang binnen jouw organisatie.

Daarnaast ga je leren hoe je:

 • Analytics kunt instellen
 • E-commerce gegevens kan bijhouden
 • Segmenten maken voor specifieke doelgroepen
 • A/B experimenten opzetten in Google Analytics
 • Klikpaden en bezoekersstromen kan instellen en kan volgen
 • Hoe je externe campagnes kan meten

Bekijk de complete inhoud en planning van deze cursus »

Klassikale of in-company cursus in Heerenveen

Deze Analytics cursus geven wij in open rooster verband in Heerenveen. Heb je een groepje medewerkers binnen jouw organisatie die deze Google Analytics cursus willen volgen, dan is het financieel vaak het aantrekkelijkst om een in-company cursus te organiseren. De cursus kan op verschillende manieren worden gegeven.

Wij kunnen bij jou op locatie komen om de cursus in eigen omgeving te geven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid deze cursus te volgen op een van onze locaties in bijvoorbeeld Heerenveen, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Digitale/virtuele Google Analytics cursus in Heerenveen

Onze klassikale cursussen zijn ook online te volgen. Cursisten sluiten vanuit huis aan bij een standaard of op maat gemaakte groepscursus. De trainer begeleidt de cursisten gedurende de dag door het programma, laat de mensen oefenen en zorgt dat er voldoende ruimte is voor vragen.

Ook kan een combinatie worden gemaakt van een fysieke cursus met deelnemers op locatie en mensen die virtueel aansluiten, onze zogeheten ‘Hybride´ cursussen. Virtuele/Hybride cursussen zijn te vinden in ons open rooster maar kunnen ook specifiek voor een bepaalde klant worden georganiseerd.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze cursussen?

Wil je meer informatie over onze Google Analytics cursus in Heerenveen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier rechts in om vandaag nog een vrijblijvend informatiepakket in je mailbox te ontvangen.

Locatie Heerenveen

Waarom is Google Analytics zo populair?

Op de eerste plaats is het gebruik van deze tool gratis. Alles binnen de applicatie is gratis waardoor je dus meer budget overhoud voor bijvoorbeeld in een cursus in Google Analytics bij Westhaghe in Heerenveen.

Naast dat het gratis hoef je niet heel veel zelf te doen. Nadat je alles hebt ingesteld, heb je in principe alles geregeld. Met Google Analytics kun je custom reports maken. Hiermee kun je alle data die jij zoekt gelijk overzichtelijk weergeven op de pagina’s die je wilt zien.

Naast dat je met Google Analytics erg veel kan heb je de mogelijkheid om andere tools makkelijk te integreren in Analytics. Zo kun je bijvoorbeeld doelen instellen die je wilt halen met Google Ad campagnes en deze super makkelijk volgen in je overzichtspagina.

Je kunt met Google Analytics ook volgen wat je bezoekers aan het doen zijn op de website, dan kun je bijvoorbeeld denken aan: Welke pagina’s bezoeken ze? Hoelang blijven ze op deze pagina’s? Komen ze direct vanaf Google? Wanneer gaan de bezoekers van de website af? Komen de bezoekers uit Heerenveen?

Op deze manier kun ja namelijk snel zien waar de bezoekers tegen aan lopen of afhaken en kun je dus makkelijk verbeteringen aanbrengen om in de toekomst deze bezoekers vast te houden.

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Na je aanvraag sturen we je vrijblijvend de mogelijkheden inclusief bijbehorend investeringsoverzicht toe!

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie. Wij zijn zo ingericht dat je behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgt je in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. Deze korte communicatielijnen zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Op specifieke trainingsonderwerpen kan een productspecialist ondersteunen en adviseren. Voor iedere trainingsbehoefte kent Westhaghe een passende oplossing.

Heb je een grote groep mensen die getraind moeten worden, dan kunnen wij de planning hiervan automatiseren. Heb je wel ruimte maar geen geschikte apparatuur? Wij leveren een mobiel leslokaal zodat je elke ICT training in-company plaats kan laten vinden. Open inschrijving of liever een training op locatie? Wij beschikken over 10 trainingslocaties in Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Westhaghe Training & Advies

Over ons

 • Scherpe offertes; eenduidige prijzen
 • Korte lijnen; 1 vast aanspreekpunt voor klanten en partners
 • Direct antwoord; altijd binnen een dag, vaak binnen het uur
 • Flexibel in beschikbaarheid
 • Breed netwerk aan betrouwbare, kundige en loyale trainers en consultants
 • Eerlijk advies (altijd, ook in ons nadeel!)

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

We verzorgen trainingen door heel Nederland

We hebben altijd een locatie bij jou in de buurt. Zo verzorgen we trainingen bij jou op locatie, maar ook in: Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Zoetermeer.

Trainingslocatie_Westhaghe_Nieuw