Excel 2003 Gevorderde training – Formules en Functies

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Speciaal voor gebruikers die gebruik maken van Excel 2003, hebben wij de Excel 2003 Gevorderde training – Formules en Functies. De training voor Excel Gevorderde is ingericht om achter de schermen van Excel aan de slag te gaan. Problemen worden slechts kleine uitdagingen na het volgen van de Excel 2003 Gevorderde training. Door het volgen van deze training wordt u de Excel Gevorderde binnen uw afdeling/organisatie.

{tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Groningen}

Op onze locatie in Groningen verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Groningen

{tab Hoorn}

Op onze locatie in Hoorn verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Hoorn

{tab Maastricht}

Op onze locatie in Maastricht verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Maastricht

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{tab Zoetermeer}

Op onze locatie in Zoetermeer verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Zoetermeer

{tab Zwolle}

Op onze locatie in Zwolle verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Zwolle

{/tabs} Inhoud Excel Gevorderde Training

Het trainingsprogramma binnen Excel 2003 heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Excel trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de Gevorderde training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Introductie macro’s
  • Werkprocessen stroomlijnen
  • Samenwerken binnen Excel
  • Werkbladen controleren
  • Importen en exporteren van gegevens
  • Analyseren van Gegevens

Deze Gevorderde training in Excel 2003 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel Basis training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "