Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Microsoft Word is in vele opzichten een programma met diverse functies. Kenmerkend voor Microsoft Word zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld een inhoudsopgave, paginanummering of kop/-voetteksten in te voegen. Westhaghe Training & Advies heeft in samenwerking met onze freelance Microsoft Word trainers een opzet gemaakt om voor bedrijf die veelvuldig met Word werken een passende maatwerk in MS Word te verzorgen. In deze maatwerk training voor Microsoft Word kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen.

Voor deze training in Word, gaat Westhaghe Training & Advies in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen outline aanmaken. Diverse onderwerpen zoals kruisverwijzingen, kolomindeling instellen, watermerk, bepalen van de lay-out van een pagina of Autocorrectie gebruiken en aanpassen zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit diverse niveau's (Basis, Gevorderd of Expert).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Word kunnen wij verzorgen in Micorsoft Word 2007, Microsoft Word 2010 en Microsoft Word 2013. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office. U kunt via deze link in contact komen voor een Microsoft Word maatwerk training.

MS Word maatwerk training