Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Haal meer uit Microsoft Word

Gebruikt u nog de Word 2003 versie en bent u op de hoogte van het stoppen van de Microsoft ondersteuning (vanaf 8 april 2014). Westhaghe Training & Advies verzorgd op het gebied van Word 2003 nog wel basis trainingen echter leert de ervaring dat een migratie training naar een nieuwere Word versie optimaler is. De overgang van Word 2003 naar Word 2007 of hoger is van grote mate. Vooral de introductie van het lint in Word 2007 vergt nieuwe mogelijkheden in de interface van Word.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Word Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Migratie training mogelijk

Speciaal voor de gebruikers in Word 2003 hebben wij met een breed scala aan Microsoft Word trainers een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de migratie van Word 2003 naar basis word 2007 in soepele banen te leiden. In deze migratie training van Word 2003 naar Word 2007 (of hoger) basis training staan onder andere de overgang van het Lint, het maken/bewerken van documenten, wijzigingen ongedaan maken, tekstterugloop instellen / wijzigen, afdrukbereik instellen centraal en tabellen maken/bewerken en opmaken. Deze basis training in Word 2003 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Word willen halen. Door het volgen van deze basis training in Word worden de dagelijkse werkzaamheden in Word een eenvoudige en leuke taak.

Traingsinhoud

Tijdens deze Word 2003 overgangs basiscursus worden naast de basisonderwerpen ook onderwerpen als symbolen en speciale tekens invoegen, grafieken en koppelingen behandeld, kopiëren en verplaatsen van tekst en het gebruik van Stijlen Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8).

  • Een Word document maken
  • Een Word document bewerken
  • Opmaak van tekst in een Word document
  • Tabellen in een Word document
  • Speciale tekens en grafische objecten
  • Pagina-indeling
  • Controle

Onze (migratie Word 2003 basis training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving. Bekijk via het tabblad de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster trainingen verzorgd in Amsterdam of vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie