Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Leer in deze cursus ontwerpen in WordPress. Tijdens deze WordPress cursus ligt de nadruk op het visuele aspect en de vormgeving daarvan. Worden de standaard WordPress templates te onpersoonlijk en wilt u zelf de lay-out van uw website bepalen dan is deze training zeer geschikt voor u.

Tijdens deze praktische WordPress training wordt je door een ervaren docent begeleid met het maken en publiceren van je eigen website. Deze cursus is zeer geschikt voor grafisch ontwerpers, creativelingen, en DTP-ers die graag willen een website in WordPress willen maken.

De voorkennis voor deze training zijn:
  • Basiskennis in HTML en CSS
  • Ervaring in het gebruik van WordPress
  • Goed kunnen werken op een laptop / computer
Om deel te nemen aan deze WordPress cursus wordt geacht dat de cursist basishandelingen op de laptop kunt doen (zoals knippen/plakken, bestandsbeheer)

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze WordPress training voor Vormgevers inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany WordPress training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.