Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een WordPress Basis training dan bent u bij Westhaghe Training & Advies aan het juiste adres. Wij verzorgen deze training voor de beginnende WordPress gebruiker of cursisten die nog helemaal geen ervaring hebben in WordPress.

Tijdens deze praktische WordPress training wordt je door een ervaren docent begeleid met het maken en publiceren van je eigen website. Je leert hoe je Wordpress moet installeren op je eigen domein en hoe je, aan de hand van de basisbegrippen html en css, de vormgeving van je website eigenhandig kunt aanpassen, geheel naar jouw smaak. Daarnaast leer je werken met templates en plugins om meer functionaliteiten aan je website toe te voegen.

Om deel te nemen aan deze WordPress cursus wordt geacht dat de cursist basishandelingen op de laptop kunt doen (zoals knippen/plakken, bestandsbeheer)

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze WordPress Basis training inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany WordPress training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.