Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen Cursusdata

Het programma Microsoft Visio stelt u in staat om stroomschema's, (kantoor)plattegronden, databasemodellen en andere schematische documenten en diagrammen te maken. Wij verzorgen 1 en 2 daagse (basis) trainingen. U bepaalt zelf hoe diep u in Visio moet gaan.

Visio logo

Met de geavanceerde diagramhulpmiddelen van Visio worden complexe zaken vereenvoudigd. U hebt de beschikking over dynamische, op gegevens gebaseerde visuele elementen en nieuwe manieren om in realtime online te delen.

Begin door een diagram te maken met behulp van professionele sjablonen en moderne, vooraf getekende shapes. Vervolgens koppelt u uw diagram in een handomdraai aan populaire gegevensbronnen (zoals Excel). De gegevens worden automatisch en rechtstreeks in het diagram vernieuwd, met levendige visuele elementen zoals pictogrammen, symbolen, kleuren en staafdiagrammen. Ten slotte kunt u het diagram met gegevenskoppelingen naar SharePoint publiceren en anderen online toegang bieden, zelfs wanneer zij niet over Visio beschikken.

:

Het is mogelijk om in heel het land een Visio training te verzorgen enkele steden zijn o.a. Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Almere en Alkmaar. Staat uw trainingslocatie er niet tussen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Onderstaand vind u de inhoud van onze Visio trainingen.

Westhaghe Training & Advies verzorgen Visio trainingen in verschillende soorten, vraag een vrijblijvend advies aan voor Visio training binnen uw organisatie.