Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

In deze vervolg cursus van VBA gaat u meer programmeren. U leert modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. Tijdens deze 2 daagse cursus worden er ook connecties gemaakt met macro’s die worden aangestuurd naar Access en Word.

Vereiste voorkennis

Om deel te nemen aan deze cursus dient u in ieder geval de basis, gevorderde en expert en VBA Basis kennis in Excel te beheersen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Excel-gebruikers die de basis va Visual Basic for Applications al gebruiken en effectiever willen werken met VBA.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Gevorderde VBA Excel cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Trainingsinhoud

In deze praktijkgerichte training krijgt u inzicht in hoe sneller modulair kunt programmeren in VBA, gegevens uit Access databases benaderen, keuzelijst-formulieren combineren en debugging in VBA Excel.

Deze VBA Excel Gevorderde training geven wij in open rooster verband op onze locaties Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany VBA Excel Gevorderde training te organiseren.

Indien u geinteresseerd bent in een van bovenstaande VBA Excel trainingen dan kunt u contact met ons opnemen. Voor de volledige trainingsinhoud klik de bovenstaande link.