Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

VBA Trainingen
Offerte aanvragen

Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal die bestemd is om applicatieprogramma's te automatiseren of uit te breiden. Voornamelijk bekend uit de Microsoft Office serie, zoals Word, Excel en Access. De syntaxis van VBA is ontleend aan Visual Basic. Hieraan zijn een aantal opdrachten voor communicatie met de moederapplicatie toegevoegd.

Onze praktijkgerichte Microsoft Visual Basic trainingen worden op maat geselecteerd waardoor u als klant effectief en efficiënt leert. De VBA docenten hebben veelal jaren ervaring in het geven van les.

Trainingen

Alle VBA trainingen die Westhaghe Training & Advies verzorgt duren 3 dagen. VBA training onderscheiden wij bij Westhaghe in een drietal standaardtrainingen, dit zijn;

Wist u dat het al financieel aantrekkelijk is om vanaf 3 personen of meer een VBA training bij u op locatie te organiseren? Idealiter kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen aan een VBA Excel, VBA Access of Introductie VBA training.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om de inhoud, de duur en/of niveau in VBA geheel naar uw wensen aan te passen. Dit is allen op aanvraag. Wilt u meer weten over onze VBA trainingen of wilt u een prijsopgave ontvangen. Vraag dan direct via de bovenstaande button een offerte aan.