Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

In deze Android Tablet training die ook verzorgt kan worden in workshop vorm leert u als cursist het optimaal gebruiken van de Tablet in zakelijk verband. Van het gebruik van de voor geïnstalleerde mogelijkheden tot maatwerk onderwerpen welke geheel zijn afgestemd op uw wensen.

De mogelijkheden om een tablet te gebruiken op de werkvloer zijn eindeloos. Vanwege de vele functies op een tablet, is het niet gek dat veel beginnende gebruikers moeite hebben om het apparaat goed te gebruiken.

Gebruikt u momenteel al een tablet met een Windows besturingssysteem dan kunt u deze training geheel op maat afstemmen met de programma's en apps die u intern binnen uw organisatie gebruiken. Hierdoor maakt u effectief en efficient gebruikt van de cursustijd. In deze training komt het werken in de cloud en de koppelingen die daarvoor nodig zijn uitgebreid aan bod. Synchronisatie met mail, agenda en social media wordt meteen geregeld.

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één of meer van de volgende punten:

  • U wilt voor zakelijke doeleinden (beter) leren werken met een Android tablet
  • Uw bedrijf wil 'papierloos vergaderen' invoeren
  • U wilt werken aan richtlijnen voor veilig tablet gebruik binnen de organisatie

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze Android Tablet training inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany Tablet training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.