Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een Skype voor Bedrijven training

Microsoft heeft een intern communicatie platform opgezet met de naam Skype voor Bedrijven. In het verleden beter bekend als Lync 2010. Deze Skype voor Bedrijven training geeft u de mogelijkheid om de interne communicatie te verbeteren. In deze vernieuwde versie van Lync 2010 staat interactiviteit centraal. De gebruikers leren in de training de nodige kennis om de applicatie Skype zo optimaal mogelijk te gebruiken. In deze training worden uw vaardigheden bijgebracht over de Lync gebruikersinterface, communicatiehulpmiddelen en andere functies binnen Lync. Westhaghe Training & Advies heeft voor de Skype voor Bedrijven een 1 daagse training ontwikkeld. In samenspraak met ervaren Lync / Skype trainers is de cursusinhoud vastgesteld.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Skype voor Bedrijven cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Traininsinhoud

In de MS Lync 2010 / Skype voor Bedrijven training wordt communicatie interactie en komt de nadruk te liggen op samenwerking, betrokkenheid en toegankelijkheid. Microsoft Lync verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing. De Microsoft Lync functie maakt communicatie eenvoudiger met een consistente en vertrouwde ervaring op Windows PC's, Windows Phone, iOS en Android-smartphones. De onderwerpen in deze Skype cursus zijn onder andere:

  • Chat berichten gebruiken
  • Oproepen beheren
  • Gesprekken beheren
  • Vergaderingen beheren