Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen Lync training

Waarom kiezen voor Skype voor Bedrijven

Microsoft Lync 2013 training geeft u de mogelijkheid om de interne communicatie te verbeteren. In deze Lync 2013 training staat interactiviteit centraal. Deze Lync 2013 eindgebruikers training zorgt voor de nodige kennis om de applicatie Lync zo optimaal mogelijk te gebruiken. In deze training worden uw vaardigheden bijgebracht over de Lync gebruikersinterface, communicatiehulpmiddelen en andere functies binnen Lync. Westhaghe Training & Advies heeft voor Lync 2013 gebruikers de training Lync 2013 ontwikkeld. In samenspraak met ervaren Lync trainers is de cursusinhoud vastgesteld.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Skype voor Bedrijven cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Traininsinhoud

In de Microsoft Lync 2013 training wordt communicatie interactie en komt de nadruk te liggen op samenwerking, betrokkenheid en toegankelijkheid. Microsoft Lync verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing. De Microsoft Lync functie maakt communicatie eenvoudiger met een consistente en vertrouwde ervaring op Windows PC's, Windows Phone, iOS en Android-smartphones. De onderwerpen in de Lync 2013 zijn onder andere:

  • Chat berichten gebruiken
  • Oproepen beheren
  • Gesprekken beheren
  • Vergaderingen beheren