Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

In het programma MS Project 2007 ervaart u de eenvoud van projectmatig en planmatig te werk gaan. Binnen organisaties is dit programma zeer geschikt om complexe projecten in goede banen te leiden. Met deze applicatie kunt u deadlines, planningen en budget-planningen eenvoudig maken, delen en verspreiden.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Voor wie?

MS Project is ontwikkeld voor projectmedewerkers, project-coördinatoren, en andere medewerkers die planningen beheren of opstellen. In deze MS Project 2007 training heeft u geen specifieke voorkennis nodig echter leert de ervaring dat een goede beheersing in het Microsoft Office en ervaring met planmatig werken een pre is.

Trainingsinhoud

Westhaghe Training & Advies heeft speciaal voor de gebruikers van MS Project 2007 de training samengesteld om het basis gebruik van MS Project 2007 te begrijpen en te beheren. Onze trainers zullen tijdens deze training gebruik maken van kennis en praktijkcases om de geleerde kennis meteen toe te passen in de praktijk. Door deze aanpak ervaren cursisten de MS Project 2007 training als leerzaam, efficiënt en doeltreffend. In deze MS Project training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Project basisvaardigheden
  • Meervoudige projecten
  • Taakbeheer
  • De voortgang bijhouden
  • Tijdsaspecten
  • Rapporten en afdrukken
  • Resources gebruiken
  • Aanpassingen

Westhaghe Training & Advies heeft speciaal voor de gebruikers van MS Project 2007 de training samengesteld om het basis gebruik van MS Project 2007 te begrijpen en te beheren. Onze trainers zullen tijdens deze training gebruik maken van kennis en praktijkcases om de geleerde kennis meteen toe te passen in de praktijk. Door deze aanpak ervaren cursisten de MS Project 2007 training als leerzaam, efficiënt en doeltreffend.

De Microsoft Project 2007 training wordt verzorgd door een geaccrediteerde MS Project trainer die ervaring en kwaliteit waarborgt tijdens de training.

Project logo

Bent u op zoek naar een Microsoft Project cursus waarin de basis wordt uitgelegd. Tijdens deze 2 daagse training leert u de basisbeginselen van MS Project. Bekijk via bovesntaade buttons het volledige cursusoverzicht en op welke data deze cursus wordt gegeven.