Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Offerte aanvragen

Microsoft PowerPoint is in vele opzichten een programma met diverse functies, veel van deze functies worden door veel bedrijven niet optimaal gebruikt. PowerPoint training voor bedrijven stelt u als werkgever de mogelijkheid om al het personeel op 1 niveau van presentatie kennis te trainen. Westhaghe Training & Advies stelt in samenspraak met onze PowerPoint trainers en u als klant een op maat gemaakte PowerPoint training. In deze PowerPoint maatwerk training kunt u onderwerpen kiezen uit de basis en gevorderd/ervaren training kiezen. Door de onderwerpen van PowerPoint zelf te kiezen maakt uit optimaal gebruik van uw trainingstijd. In overleg kunt u samen met de trainer bijvoorbeeld de nadruk leggen het werken met sjablonen, werken met stijlen en het professionaliseren van PowerPoint presentaties.

Voor deze training in PowerPoint, gaat Westhaghe Training & Advies in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen outline aanmaken. Diverse onderwerpen zoals Grafiek importeren uit Excel, Animatie instellingen-opties, Aangepaste voorstelling maken, Opslaan als PDF en PowerPoint presentaties Beveiligen zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit diverse niveau's (basis of gevorderd/ervaren).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft PowerPoint kunnen wij verzorgen in Micorsoft PowerPoint 2007, Microsoft PowerPoint 2010 en Microsoft PowerPoint 2013. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office. U kunt via bovenstaande button in contact komen voor een Microsoft PowerPoint maatwerk training.

Wij verzorgen trainingen door heel Nederland, enkele trainingsmogelijkheden voor PowerPoint Maatwerk training zijn.

MS PowerPoint maatwerk training
  • PowerPoint maatwerk training in Amsterdam
  • PowerPoint maatwerk training in Alkmaar
  • PowerPoint maatwerk training in Eindhoven
  • PowerPoint maatwerk training in Den Haag
  • PowerPoint maatwerk training in Rotterdam
  • PowerPoint maatwerk training in Utrecht