Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar MS Office 2010? MS Office 2010 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficiënter.

Waarom Migreren?

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar MS Office 2010? MS Office 2010 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficiënter. Ook is Continuïteit op de werkplek is belangrijk voor elke organisatie. Bij een migratie kan de continuïteit in gedrang komen, immers wordt er straks gewerkt met een nieuwe MS Office-omgeving. Westhaghe Training & Advies biedt ondersteuning voor eindgebruikers, door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte migratietrainingen toe te lichten. Hierdoor wordt in korte tijd de medewerker voorbereid op de nieuwe ICT werkomgeving.

Trainingsinhoud

Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving. Hieronder kunt u de inhoud van onze Microsoft Office 2010 Migratie training downloaden.

Office 2010 Migratie training
  • Office Algemeen 2010
  • Word 2010
  • Excel 2010
  • Outlook 2010
  • Conversie
  • Help bronnen

Uw medewerkers zullen na de office migratie in staat zijn om beter met de nieuwe functies van MS Office 2010 om te gaan en de meest gebruikte functies van de eerdere versies in MS Office 2010 terug te vinden. Wij verzorgen migratie trainingen in heel het land, enkele trainingslocaties zijn; Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Alkmaar en meer.