Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Het advertentie programma Google AdWords is op dit moment één van de meest populaire manieren van online adverteren. De mogelijkheden van Google AdWords zijn zeer uitgebreid en specifiek. Dit maakt het beheer en onderhoud van Google AdWord soms lastig voor bedrijven. Een Google AdWords training kan dan uitkomst bieden.

Een Google AdWords training is niet standaard. Elke bedrijf heeft andere doelstellingen omtrent de inzet van Google Adwords. Vanuit dat oogpunt biedt Westhaghe Training & Advies de training graag aan bij u op locatie. Gedurende deze 1 daagse incompany Google AdWords training richten wij de leerdoelen op uw eigen specifieke situatie. De niveaus hierin kunnen zowel op beginners als gevorderd niveau verzorgen worden.

Deze training is samengesteld door een van onze Google AdWords docenten uit de praktijk. De training is te volgen in 1 dag maar kan ook op verzoek verzorgd worden in 2 x een afzonderlijke halve dag.

Enkele belangrijke functies binnen de Google AdWords training zijn onder andere:

  • Hoe kan ik de kosten per klik verlagen?
  • Zoekwoorden kiezen voor uw doelgroep
  • Mogelijkheden Google Display Netwerk
  • Advertentiegroepen maken
  • Meten van conversies en A/B testing

Westhaghe Training & Advies biedt voor bedrijven de mogelijkheid om een incompany Google AdWords training te verzorgen. Tijdens deze Google AdWords training leert de cursist de beginsellen van het advertentie programma van Google. Aan een inhouse training kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen. Wilt u de gehele inhoud van onze Google AdWords training inzien. Klik dan op de button en bekijk het PDF trainingsprogramma.